top of page
zaaltje 2.jpg

ons zaaltje

Bovenaan de trap is ‘Het Zaaltje’ te vinden, een sfeervolle ruimte waar je terecht kunt voor kleine privéfeesten of vergaderingen.

 

Ons zaaltje is in 2021 gerenoveerd en biedt enorm veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor bediening gedurende de bijeenkomst, of gebruikmaken van een eigen koelkastje en tap.

Naast drankjes kunnen we het gezelschap ook voorzien van diverse hapjes en borrelplanken, een royale lunch of lekker diner.

 

Het zaaltje is geschikt voor groepen tot 25 personen en biedt de privacy van een feestje thuis, en de gezelligheid van een café. 

de mogelijkheden

Ons zaaltje wordt gebruikt voor talloze gelegenheden, zoals vergaderingen van de carnavalsvereniging 'De Siepeljonkers', personeelsfeesten van lokale bedrijven en zelfs de 'Poaskearls' komen hier samen om achter gesloten deuren hun eeuwenoude tradities te beoefenen. 

Het zaaltje bevindt zich op de eerste verdieping, en in combinatie met de naastgelegen toiletten biedt dit erg veel privacy. Zeker als je kiest voor het gebruik van een koelkast en/of de tap van het zaaltje. Wil je toch liever het gemak van bediening? Ook dat is mogelijk! 

Naast verschillende manieren om jullie dorst te lessen, kunnen we ook diverse hapjes, een lunch of diner verzorgen. Een lunch in ons zaaltje bestaat uit royaal belegde open broodjes, met onder andere ham, kaas, brie, tonijn en zalm. Deze lunch kan eventueel nog uitgebreid worden met soep en broodjes kroket.

Wil je dineren? Je kunt gewoon à la carte bestellen! Zorg er in dat geval wel voor dat de bestellingen vooraf doorgegeven zijn.

Reserveren of heb je een vraag? Je kunt ons telefonisch of per mail bereiken, of loop gezellig bij ons binnen en bespreek de mogelijkheden!

zaaltje.jpg

reserveren?

telefoon

0541-293693

Email 

bottom of page